fbpx

Professionele foto’s

Professionele foto's

Bedrijfsreportages, zakelijke portretten, productfoto's en evenementen

Een goede presentatie van uw bedrijf is erg belangrijk. De juiste foto’s spelen hierbij een belangrijke rol.

De juiste foto kan zeker bijdragen in de professionele uitstraling van uw bedrijf en zal daarom ook bijdragen aan meer business en vertrouwen dat andere mensen en bedrijven in uw bedrijf hebben.

Bedrijfsreportages

Bij bedrijfsreportages moet u denken aan foto’s die te maken hebben met alles rondom uw bedrijf. Dit kunnen foto’s van uzelf zijn maar ook van het personeel, bedrijfpand, productfoto's en het interieur. Maar juist ook productieprocessen en werkzaamheden.

Zakelijke portretten

Social media zoals Linkedin, Facebook of Twitter zijn tegenwoordig een belangrijk medium geworden voor zakelijk gebruik. Daarom is het ook van belang, hier ook professionele foto’s voor te hebben.
Gek genoeg zijn er veel bedrijven die hier geen of te weinig aandacht aan besteden. Er staan vaak foto’s op van de vakantie of welke met een smartphone genomen zijn. In sommige gevallen staat er zelfs helemaal geen foto op. Een goede foto is een goede presentatie van uzelf en van uw bedrijf, kortom, onmisbaar dus. Neem daarom contact met ons op om uw zakelijke portretten door ons te laten maken. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Productfotografie

Heeft u productfoto's nodig of een sfeerfoto of beeldmerk? Wij werken vaak samen met een verantwoordelijke binnen een bedrijfs zoals een marketing manager of productmanager om tot een goed eindresultaat te komen. Hierbij maken wij ook gebruik van een draaiboek die we samen opstellen. Hiermee leggen we een werkwijze vast en leveren wij zoals afgesproken. Dit kan ook handig zijn als u vaker productfoto's door ons laat maken. Heeft u veel producten die gefotografeerd moeten worden? Denk dan eens aan een "Strippenkaart". We kunnen vooraf inventariseren hoe, waar en aantal foto's er gemaakt moeten worden.

Niets is belangrijker dan perfecte foto’s van uw producten. Bij productfotografie draait het om de uitstraling, alsof u het zelf zou kopen als u de foto ziet. Goede productfoto’s zijn daarom van groot belang. Ze dragen zeker bij aan uw omzet in positieve zin. Uit ervaring weet ik dat producten het best tot hun recht komen wanneer er meerdere opnamen gemaakt worden uit verschillende hoeken en detail opnamen. Ook 360 graden productfotografie behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u hierin adviseren. Welke manier van fotograferen en voor welk medium wilt u het gaan gebruiken? In een catalogus, online? Ook bij het implementeren van  360 graden foto’s in uw website kunnen wij u adviseren/bijstaan. Voor diverse bedrijven hebben wij al productfoto’s genomen voor catalogi, website, flyers etc.

Evenementen

Bij evenementenfotografie kunt denken aan bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten, presentaties, dansvoorstellingen, beurzen etc. Belangrijk hierbij is dat de fotograaf tijdens uw event onopvallend zijn werk doet. Ik besef me als geen ander hoe vervelend het kan zijn als een fotograaf constant in de weg staat en erg aanwezig is. Onopvallend fotograferen is waar het om gaat. Achteraf kunt u foto's verwachten die prachtig van kleur en scherp zijn. Genomen uit diverse originelen standpunten. Foto's waarbij u uw event doet herbeleven!
Alle door mij geselecteerde foto's worden nabewerkt op kleur, contrast en scherpte. De foto’s zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, Denk hierbij aan websites, drukwerk, jaarstukken, relatiegeschenken, publicaties, persberichten, etc.
Het fotograferen van een evenement vraagt voorbereiding. Dit om op de juiste momenten de juiste foto's te nemen. Het is dan ook belangrijk dat u het liefst ruim van te voren contact opneemt om het draaiboek van uw event door te nemen.

Tevens kunnen wij ook op locatie direct foto’s afdrukken in de formaten 13 x 18 cm of 15 x 23 cm. Erg leuk en attent om mensen direct een foto mee te geven. Afdrukken en direct klaar om mee te nemen.