fbpx

Ondersteuning

Ondersteuning

Fotografie is een vrij technisch maar ook zeker een creatief beroep. Regelmatig adviseren wij particulieren en bedrijven in de wereld van foto bestanden. Zeker bedrijven die webshops hebben en door ons de fotografie laten verzorgen helpen en adviseren wij. Ook voor drukwerk, banners kunnen bedrijven op ons vertrouwen. Vaak hebben wij contact met ontwerpbureaus en drukkers en spreken daarom dezelfde "taal". Ook particulieren die een mooie afdruk willen bestellen is bij ons aan het juiste adres.

Ook wanneer je een rolbanner (30 x 40, 85 x 200 cm) nodig hebt, kun je bij ons terecht. Ik maak deze in huis met grootformaat printers. De banners die ik maak zijn van hoge kwaliteit en worden afdrukt op mooi vinyl met 9 kleuren inkt. De banners online worden in de meeste gevallen met 3 of 4 kleuren inkt afgedrukt en kennen daarom niet zo'n mooi diepgang als die ik produceer.

Snel nodig? Wij leveren binnen 1 dag.

Naast rolbanners druk ik op allerlei materialen af zoals: papier, stickers, canvas, foto op aluminium en foto achter acryl. Allemaal in eigen huis en altijd op voorraad.

Ook voor passe-partout, lijsten van hout, aluminium en cadeaulijstjes.

Check onze partner webshop: Afdrukken & Inlijsten