fbpx

Fotograaf, videograaf, photobooth

Fotografie

Trouwreportages

Op jullie grote dag mag een ervaren fotograaf eigenlijk niet ontbreken. Deze dag kan niet even “overnieuw” gedaan worden, alles moet goed en professioneel uitgevoerd worden. Een fotograaf met veel ervaring in trouwreportages is dan ook van essentieel belang wanneer je prachtige foto’s wilt die met oog voor detail zijn vastgelegd. Het meedenken en participeren vertaald zich later ook weer terug in een prachtig weergegeven reportage waar jullie nog vaak met plezier aan terug zullen denken (en kijken).

Jullie trouwdag is een bijzondere dag waarbij veel geregeld en gepland moet worden. Als u bij mij informeert naar de mogelijkheden doe ik dit het liefst altijd in een persoonlijk gesprek.

Hoe ik werk:

Kennismaking

Na het eerste telefonische contact of per e-mail maken we een kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen en nemen we jullie dag door. Hierbij kijken we natuurlijk ook naar jullie wensen en stemmen het voorstel daarop af.  Mijn studio ligt bomvol met trouwalbum voorbeelden. Komen jullie langs dan staat de koffie klaar en bekijken we wat er mogelijk is.

Naar aanleiding van onze kennismaking maken wij een "draaiboekje" van de dag.

Contactmomenten

Vanaf onze kennismaking / boeking houd ik contact met jullie. Vaak voor advies / ideeën en om nog wat zaken te regelen voor jullie grote dag.

Een paar weken voor de huwelijksdag neem ik telefonisch contact met jullie op om nog eens af te spreken om de dag door te nemen. Vaak is het voor jullie dan al heel inzichtelijk hoe de dag zal verlopen en kunnen we het nog een rustig doornemen zonder op de dag zelf voor verassingen komen te staan.

De grote dag! 

Tijdens deze dag laat het allemaal verlopen zoals het hoort te gaan zonder mij te mengen of te bemoeien met de houding van mensen. Ik fotografeer iedereen het liefst zoals hij/zij is...zichzelf! Tijdens de ceremonie zullen uiteraard alle mooie, emotionele en belangrijke momenten vastgelegd worden. Wat ik vaak te horen krijg is "we hebben niet eens gemerkt dat er ook nog een fotograaf rondliep". Dat zijn natuurlijk mooie complimenten en dat is zoals je het graag wilt hebben. Met de shoot die we met ons 3-en doen, zal ik op sommige momenten die regie wat meer in handen nemen om een beetje sturing te geven voor compositie, locaties en houding. Dit is vaak ook het enige moment dat jullie deze dag met z'n 2-en doorbrengen. Tijdens de shoot is er dus tijd voor een praatje, een moment van ontspanning en humor. Dit komt de foto's altijd ten goede en zien we altijd terug in de resultaten. Daarnaast zien jullie in de foto's een verhalende foto reportage terug die perfect jullie dag weergeeft. Ik beschik ook over professionele foto afdruksystemen die op locatie ingezet kunnen worden. Hiermee kunnen we een mooie foto van de dag zelf selecteren, voorzien van tekst en eventueel sjabloon en direct krasvast en watervast afdrukken in het volgende formaat: 10x15, 13x18 en 15x22 cm. Hiermee kunnen jullie gelijk een mooi foto bedankkaartje meegeven aan jullie gasten.

Manier van fotograferen

De houding of stijl moet ik eigenlijk zeggen die ik aanhoud is een vleugje romantiek, modern, klassiek en oog voor details zoals is terug te zien in mijn werk. Maar toch ook geheel eigen stijl, een mix die zorgt voor een prachtig eindresultaat die past bij jullie dag. Mooie scherpe foto's, rijk van kleur/contrast en nabewerkt in zowel kleur als zwart / wit.

Na de grote dag

Na jullie grote dag ga ik een selectie maken van de mooiste foto's. Zodra ik deze selectie klaar heb ga ik ze nabewerken in kleur en zwart / wit (naar jullie wens). Zodra jullie foto's klaar zijn zet ik ze online op een website (gallery) met een wachtwoord beveiligd die enkel jullie krijgen. Hier kun je ook meteen alle foto's downloaden en favorieten lijstjes aanmaken voor bijvoorbeeld afdrukken of jullie trouwalbum.

Trouwalbums

Indien jullie ook voor een trouwalbum gekozen hebben zal de proefdruk (pdf bestand) ook klaar zijn met de opmaak van jullie album. Jullie krijgen dus altijd een proefdruk van het album en kunnen zelf daar nog aanpassingen in doorgeven tot jullie 100% tevreden zijn over het eindresultaat. Het album zal na goedkeuring in circa 15 werkdagen afgeleverd worden bij jullie.

Videografie

Er wordt mij vaak gevraagd of ik ook een film kan maken, Photo Booth kan organiseren of direct foto's kan printen op de bruiloft of event. Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. In de loop der jaren heb ik een team van vaste professionals om me heen verzameld waar ik op kan bouwen.

Tijdens de kennismaking, voorbereiding en de daadwerkelijke opdracht zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt en volgens afspraak. Ook na je bruiloft of event, zorg ik ervoor dat alles helder en volgens afspraak wordt aangeleverd. Erg fijn om 1 aanspreekpunt te hebben toch?

Het voordeel van een vast team is dat je perfect op elkaar ingespeeld bent en niet voor verassingen komt te staan. We lopen elkaar nooit in de weg.

Wat is de werkwijze van onze videograaf Jonathan:

Wij gaan op jullie speciale dag mee in de sfeer en leggen jullie bruiloft vast op een zo’n natuurlijke, onopvallende mogelijke manier zodat de allure van die dag niet verhinderd word. Als videograaf werken wij met DSLR camera’s en maken opnames in Full HD resolutie. Ook maken wij gebruik van statieven, sliders en glidecams om vloeiende, professionele en artistieke shots te verkrijgen. Mocht het weer en locatie het toestaan, dan sturen we een drone de lucht in. Voor geluid maken wij gebruik van een richtmicrofoon en voor toespraken een clip-on mic met een externe geluidsrecorder.

Montage van de videobeelden:

Nadat jullie speciale dag erop zit kan het monteren gaan beginnen. Er word hier veel tijd en aandacht aan besteed. Er word kritisch naar de geschoten beelden gekeken en worden daar waar nodig bewerkt. Video en audio worden zo gemonteerd dat het eindresultaat 1 geheel zullen vormen. De tijd die gehanteerd word is tussen 4 en 6 weken.

Photo Booth

Werkwijze van onze Photo Booth collegae

We zijn ruim van te voren aanwezig om de opbouw te verzorgen en de indeling. Onze Photo booth wordt altijd bemand door collegae Jeroen en een assistente die alles weer netjes op z'n plek teruglegt voor de volgende gasten. Dit zorgt voor een prettige en vlotte doorstroming.

Wat maakt onze photo booth zo uniek? Wij hebben een volledige photo booth waarin we iets unieks kunnen bieden. Naast allerlei props zoals snorretjes, bordjes, hoedjes en andere accessoires. We hebben er meer dan 125+ bij ons.

Wij maken je fotostrip ook helemaal gepersonaliseerd! Je eigen lettertype, logo en feestelijke of zakelijke lay-out. Dit zit allemaal in onze service inclusief envelopje!

De pakket prijzen die wij aanbieden zijn inclusief fotostrips, enveloppen en opmaak. Wij rekenen niet per stuk maar gewoon helder en transparant per totaalprijs zoals aangegeven op onze website. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw aanvraag niet in onderstaande pakketten past, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een passende aanbieding!