fbpx

Trouwen | Mike & Jacintha | Trouwfotograaf

Trouwen | Uithoorn | Mike & Jacintha | Fotografie

Een mooie en volledige bruidsreportage van vanaf het aankleedmoment tot het biertje op de dansvloer!
Een dag die vroeg begon met de visagie en het bruidskapsel bij Mike & Jacintha thuis. Terwijl mijn second shooter Mike tijdens het aankleedmoment aan het fotograferen was in Utrecht in zijn ouderlijk huis, was ik in Uithoorn aan het fotograferen. Een hoop gezelligheid en emotionele momenten tijdens de visagie en het bruidskapsel. Dit zijn altijd de mooie en pure moment samen met familie en beste vrienden. Om dit te mogen vastleggen blijft toch altijd bijzonder. Dat je hier bij mag zijn als fotograaf. Daarom is die klik tussen fotograaf en bruidspaar ZO belangrijk. Als het namelijk goed klikt tussen bruidspaar en fotograaf, dan klikt het ook tussen fotograaf en de rest van de gasten. En dat deed het! Wat een fantastische dag met het bruidspaar en alle aanwezige gasten. Wij hebben een supergave reportage kunnen maken op mooie plekken tot in de late uurtjes.

Een zeer gastvrij en gezellig bruidspaar! Er werd goed voor ons gezorgd tijdens deze dag! Een mooie lunch en diner voor de fotografen.

Om jullie een impressie te geven van deze dag, zie hieronder een selectie van de reportage!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Leave a comment