fbpx

Trouwen | Roel & Linda | Bruidsreportage

Bruidsfotografie | Zoetermeer & Leiden | Roel & Linda | Bruidsreportage

Een jaar geleden ontving ik via Facebook een berichtje van Roel. Of ik even langs wilde komen om de mogelijkheden te bespreken voor een bruidsreportage. Zo gezegd zo gedaan en geboekt! Alles was al geregeld enkel de fotolocatie was nog even spannend. Het is dus Hortus Botanicus geworden te Leiden. Echt een fantastisch mooie locatie dit. Zowel voor binnen als buiten en zelfs een beetje een industrielook. De dag begon met een kopje koffie bij de bruid thuis...

Tijdens het vastleggen van de hairstyling en visagie kwamen alle dames even spieken of alles goed ging en de sfeer zat er al goed in, dit zou een topdag worden. Na het aantrekken van de bruidsjurk ging ik in positie staan om de bruidegom te fotograferen. Het grappige is dat ik een weekje hiervoor een bruidspaar heb gefotografeerd in Utrecht die in een hele dikke auto kwamen aanrijden namelijk de Excalibur (een Chevrolet 327s met 300 pk). Het schijnt dat er maar een paar in Nederland rijden. En raad eens waar Roel in aan kwam rijden......Niet te geloven dit, echt een een gave bak! Gelukkig reed de chauffeur op een verantwoord tempo anders had ik ze nooit bij kunnen houden :-) Na onze fotoshoot in Hortus Botanicus terug naar Zoetermeer, Hoeve Kromwijk voor het diner. Na een fantastisch diner ben ik even naar de feestzaal gegaan om aldaar mijn belichting te regelen voor de feestavond. Van begin tot eind echt een hele gave dag met wederom ook weer veel humor met 2 fantastische mensen (wat een leuk werk heb ik toch ook).

Om jullie een impressie te geven van deze dag, zie hieronder een selectie van de reportage!

Trouwreportage Zoetermeer Hoeve Kromwijk
Trouwreportage Zoetermeer Hoeve Kromwijk
Trouwreportage Zoetermeer Hoeve Kromwijk
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus
Trouwreportage Leiden Hortus Botanicus

Leave a comment